Tijd voor een creatieve workshop?

Waar verlang jij naar? Waar word je blij van, of krijg je energie van? Wil jij het anders gaan doen: je dromen omzetten in concrete doelen, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien wil jij je minder onzeker voelen. Weer meer zelfvertrouwen hebben en krachtig jezelf zijn. Of misschien wil je gewoon een gezellig, creatief uitje samen met anderen… Dan zijn mijn creatieve workshops ‘visionboard maken’ echt iets voor jou!

Een visionboard is een collage die visueel weergeeft waar jij naartoe wilt in je leven, of wat jij wilt bereiken. Tijdens mijn workshops help ik je op een luchtige en creatieve manier om te werken aan wat jij voor jezelf belangrijk vindt. Je creëert bewust een moment voor jezelf, om bezig te gaan met  jouw verlangens en dromen, of waarin je ontdekt wat voor prachtige kracht er in jou schuilt.

Tijd voor een creatieve workshop?

Waar verlang jij naar? Waar word je blij van, of krijg je energie van? Wil jij het anders gaan doen: je dromen omzetten in concrete doelen, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien wil jij je minder onzeker voelen, weer meer zelfvertrouwen hebben en krachtig jezelf zijn. Of misschien wil je gewoon een gezellig, creatief uitje samen met anderen… Dan zijn mijn creatieve workshops ‘visionboard maken’ echt iets voor jou!

Moment voor jezelf

Een visionboard is een collage die visueel weergeeft waar jij naartoe wilt in je leven, of wat jij wilt bereiken. Tijdens mijn workshops help ik je op een luchtige en creatieve manier om oog te krijgen voor wat jij voor jezelf belangrijk vindt. Je creëert bewust een moment voor jezelf, waarin je bezig kunt gaan met  jouw verlangens en dromen, of ontdekt wat voor prachtige kracht er in jou schuilt.

Tijdens de workshops krijgt de betekenis van kleur volop aandacht. Bij de workshop ‘Leef je droom!’ krijg je helder welke kleuren jou kunnen helpen om dichterbij jouw verlangen te komen. Bij de workshop ‘Jouw persoonlijke kracht!’ gaan we op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw ‘ideale zelf’. Ik leg je uit wat die kleur betekenen en hoe je ‘m kunt inzetten voor verandering of groei.

Naar buiten laten komen

Daarna ga je het visionboard maken. Door tijdens de workshop verbinding te maken tussen je hoofd en je hart, kun je wat er binnenin je leeft naar buiten laten komen. Je knipt en/of scheurt afbeeldingen, quotes en leuke patroontjes uit verschillende tijdschriften. Ik zorg bovendien voor allerlei materialen en knutselspullen, die jij mag gebruiken om jouw bord zo compleet en inspirerend mogelijk te maken. Ook help ik je met tips om een mooie compositie van jouw gekozen afbeeldingen, quotes en overige elementen te maken.

Wil jij een eerste stap zetten naar een fijner, krachtiger of waardevoller leven? Zodat jij met energie, plezier en zelfvertrouwen kunt zijn wie je bent? Of eindelijk de dingen gaat doen waar jij blij van wordt? Meld je dan nu aan voor één van mijn creatieve workshops.

Leef je droom!

Tijdens deze workshop maak je op een creatieve manier zichtbaar waar jij naar verlangt in je leven, waar je van droomt of wat je graag zou willen bereiken of betekenen. We onderzoeken welke kleur je daarbij kan helpen. Het visionboard dat je daarna maakt, is jouw startpunt om dichterbij je verlangens te komen.

Mijn prachtige kacht!

Tijdens deze workshop maak je op een creatieve manier jouw unieke talenten en krachtige zelf zichtbaar. Samen gaan we op zoek naar de kleur die jij verbindt aan de beste versie van jezelf. Daarna maak je een visionboard dat jou helpt om je in jouw dagelijks leven (meer) bewust te zijn van jouw prachtige kracht!

Creatieve workshops

Leef je droom!

workshop visionboard maken (4-10 personen)

We starten deze workshop met een visualisatie waarin we jouw verlangens, dromen en doelen helder te krijgen. Samen kijken we welke kleur jou kan helpen om meer aandacht te geven aan jouw grootste verlangen. Deze kleur kun je, als je dat wilt, gebruiken in jouw visionboard.

Daarna is het tijd om jouw visionboard te maken. Je knipt of scheurt afbeeldingen, citaten, patroontjes enz. uit tijdschriften. Ook kun je gebruikmaken van allerlei creatieve materialen en knutselspullen die ik beschikbaar heb. Ik help je bij het maken van een mooie compositie, die je op een stevige A3 MDF-plaat kunt plakken. Je gaat naar huis met een inspirerend bord dat jij als startpunt kunt gebruiken om dichterbij je verlangen te komen.

Jouw visionbord kun je op een zichtbare plek neerzetten of ophangen. Zo herinnert het bord je steeds aan jouw verlangen en blijf je geïnspireerd om stappen te zetten richting het realiseren van jouw dromen. Want door jouw verlangens, dromen of idealen zichtbaar te maken, kun je ze veel makkelijker werkelijkheid maken.

Na deze workshop:

  • Kijk je terug op een gezellig uitje vol creativiteit, leermomenten, inspiratie en plezier.
  • Heb je duidelijk waar jij naar verlangt en weet je hoe je bewust meer aandacht kunt maken voor dit verlangen.
  • Ga je naar huis met een tastbare, visuele weergave van jouw verlangens en dromen.
  • Neem je kleurenhartjes mee naar huis van de kleur én betekenis van jouw verlangen.

Datums en tijden:

  • Kies je eigen datum: Wil je je opgeven als groep, bijvoorbeeld samen met vriendinnen, voor een teamuitje of een (vrijgezellen)feestje? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten: tussen de € 39,- en € 49,- per persoon* inclusief:
gebruik van alle materialen, koffie/thee met wat lekkers, op een gezellige locatie, jouw zelfgemaakte visionboard op een stevige MDF-plaat, kleurenhartjes van de kleur én betekenis van jouw verlangen. (Na je aanmelding stuur ik je een betaalverzoek.)

*Afhankelijk van de locatie en het aantal personen bereken ik het bedrag p.p.

Mijn prachtige kracht!

workshop visionboard maken (4-10 personen)

We starten deze workshop met een visualisatie waarin jij jouw ‘ideale zelf’ in beeld brengt. Samen kijken we welke kleuren jou helpen om trots te zijn op wie je bent en wat je al aan mooie dingen gedaan hebt in je leven. Deze kleuren kun je, als je dat wilt, gebruiken in jouw visionboard.

Daarna is het tijd om jouw visionboard te maken. Je knipt of scheurt afbeeldingen, citaten, patroontjes enz. uit tijdschriften. Ook kun je gebruikmaken van allerlei creatieve materialen en knutselspullen die ik beschikbaar heb. Ik help je bij het maken van een mooie compositie, die je op een stevige A3 MDF-plaat kunt plakken. Je gaat naar huis met een inspirerend bord dat jij als startpunt kunt gebruiken om krachtiger jezelf te zijn en je ideale leven vanuit die kracht vorm te geven.

Jouw visionbord kun je op een zichtbare plek neerzetten of ophangen. Zo herinnert het je er steeds aan dat jij jouw persoonlijke kracht en al jouw mooie kwaliteiten mag omarmen en waarderen. Het visionboard helpt en inspireert je om krachtig in het leven te staan en helder te blijven zien wat jij wilt en kunt bereiken in het leven.

Na deze workshop:

  • Kijk je terug op een gezellig uitje vol creativiteit, leermomenten, inspiratie en plezier.- Heb je duidelijker hoe jij krachtig jezelf wilt en kunt zijn.
  • Ga je naar huis met een tastbare, visuele weergave van jouw ideale zelf en het leven dat jij vanuit jouw persoonlijke kracht wilt leiden.
  • Neem je twee kleurenhartjes mee naar huis van kleuren die jou in je kracht zetten, met de betekenis van die kleuren.
  • Voel je meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Van daaruit kun je groeien op verschillende terreinen van je leven.

Datums en tijden:

  • Kies je eigen datum: wil je je opgeven als groep, bijvoorbeeld samen met vriendinnen, voor een teamuitje of een (vrijgezellen)feestje? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten: tussen de € 39,- en € 49,- per persoon* inclusief:
gebruik van alle materialen, koffie/thee met wat lekkers op een gezellige locatie, jouw zelfgemaakte visionboard op een stevige MDF-plaat, twee kleurenhartjes die betrekking hebben op de kleuren én betekenis van jouw persoonlijke kracht. (Na je aanmelding stuur ik je een betaalverzoek.)

*Afhankelijk van de locatie en het aantal personen bereken ik het bedrag p.p.

Creatieve workshops

"Make yourself a priority... give yourself some me-time!"

Geef je hier op voor een workshop:

Voor alle workshops geldt een minimum van vier deelnemers. Mocht je een workshop op verschillende datums kunnen bijwonen, kies dan in het formulier de datum van je eerste voorkeur. Vermeld vervolgens onderaan in het opmerkingenveld de andere datum(s) waarop je de workshop zou kunnen bijwonen.

keyboard_arrow_up