Gratis online workshop ‘Jij bent jij!’

Beken kleur voor meer zelfvertrouwen en plezier.

Zitten twijfels, zelfkritiek of belemmerende overtuigingen jou in de weg om je sprankelende zelf te zijn en jouw plek in te nemen? Je voelt en weet dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt.

Ontdek in 4 stappen hoe bijzonder je bent en hoe je jouw talenten optimaal benut om je zelfvertrouwen een boost te geven en om meer plezier te ervaren.

Deze gratis online workshop wordt dit najaar weer gegeven. Meld je alvast aan om op de hoogte gehouden te worden en zeker te zijn van een plek.

Zelfverzekerd
Zelfverzekerd

Hé leuke creatieve, introverte vrouw. Ben je onzeker over wat jij kan?

Jammer. Je bruist van de ideeën en je ziet ze al helemaal voor je. Enthousiast ga je aan de slag. Maar dan…

Duizend twijfels in je hoofd.

’’Wat zullen anderen ervan vinden..?’’

’’Is het wel goed genoeg..?’’

’’Die ander kan dat vast veel beter..’’

Weg enthousiasme. Weg plezier.

Steeds meer verdwijnt je unieke ik naar de achtergrond. Je geniet niet meer van wat je het liefste doet.

Het ergste is: je wordt niet gezien zoals je bent.

Ontdek hoe bijzonder jij bent in de gratis online workshop ’Jij bent jij!’ (Slechts 4 plekken beschikbaar).

Al snel word je bewust van jouw unieke talenten en hoe je die vol vertrouwen inzet. In de online workshop laat je met kleur zien wie je bent.

Je krijgt steeds meer plezier in wat je doet. Dat geeft voldoening en energie. Én je komt goed tot je recht. Want jij? Jij bent helemaal jij.

Laat gewoon zien wie je bent.

Wat anderen zeggen

Harriette:

Wat een leuke workshop van Eline, Kleurfactor. Het is zo interessant om te ontdekken dat kleur zoveel betekenis heeft, maar ook dat kleur jouw unieke eigenschappen kan versterken. Ik ontdekte dat mijn kleuren lavendel en geel zijn, dat had ik nooit gedacht. Eline opperde om deze kleuren meer plek in mijn leven te geven, dat ben ik ook zeker van plan. Daarnaast moedigt Eline mensen ook aan om meer zichzelf te zijn, je bent goed zoals je bent, want jij bent jij. Ze geeft met haar werkboek handige tools om jezelf nog beter te leren kennen. Superleuk én leerzaam!

Jolanda:

Ik vond het een superleuke workshop! Een fijn klein clubje, waarbij een ieder alle tijd had om haar eigen verhaal te vertellen. Eline luisterde goed naar iedereen. Door haar goede uitleg en de rust die ze uitstraalt is de workshop zeker een aanrader. Het werkboek zag er heel mooi uit, met veel creatieve opdrachten. De kleuren die naar voren kwamen, waren verrassend, maar wel kloppend.

Kleur jouw kracht!

Er zijn slecht 4 plekjes beschikbaar per workshop. Zo is er genoeg ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht voor iedereen die meedoet. Wees er dus snel bij!

Tijdens de workshop speelt kleur een belangrijke rol. Voor nog meer resultaat raad ik je aan om de 40 kleurkaarten voor meer kracht aan te schaffen. Deze kleurkaarten met een inspirerende boodschap zijn een uitnodiging om jouw kracht te versterken en zo te laten zien wie je bent en wat je wilt.

Ook na de workshop heb je plezier van dit kaartendeck. Speel met de kleuren om je dag, je leven of je kast (meer) kleur te geven.

Met kleur als krachtig hulpmiddel kom je dichter bij jezelf en heb je helder wat er bij jou past, waardoor je meer kunt bereiken en betekenen. Je raakt ook geïnspireerd om jouw uitstraling te laten kloppen met kleuren die bij je persoonlijkheid passen én jouw natuurlijke talenten extra stimuleren, waardoor je beter wordt gezien, gehoord en gewaardeerd.

Laat bij je aanmelding weten dat je het kaartendeck wil ontvangen en je krijgt het voor de workshop thuisgestuurd. Betalen kan via een betaalverzoek of factuur die ik je na je aanmelding toestuur. Het kaartendeck kost €34,- inclusief verzendkosten.

Zelfverzekerd

‘Jij bent jij!’

Als introverte, hoogsensitieve creatieveling werd ik niet altijd begrepen. Ik voelde me anders of dacht dat ik raar was. Dat maakte me onzeker en ik heb me vaak aangepast om aan verwachtingen van anderen te voldoen of om in een plaatje te passen zoals het volgens de maatschappij / een werkomgeving hoort. Het putte me alleen maar uit met als gevolg jarenlang rondlopen met oververmoeidheid en overspannenheidsklachten.

Onzekerheid is heel menselijk. Het is alleen ontzettend vervelend als het je belemmert om te zijn wie je bent of om te leven op een manier die bij jou past. Je twijfelt vaak, blijft piekeren, stelt dingen uit of past je steeds aan. Het kan ook zijn dat je harder gaat werken om gezien te worden of om waardering te ontvangen. Je cijfert jezelf weg en gaat steeds over je eigen grenzen heen. Het kost je veel energie en je hebt geen plezier meer in dat wat je graag doet en goed kan.

Je bent goed zoals je bent en zoveel meer waard! In de gratis online workshop ontdek je hoe bijzonder je bent. Je word je bewust van jouw unieke talenten; hoe je de dingen het liefste doet en wat je belangrijkste drijfveren zijn. Door dicht bij jezelf te blijven en te leven vanuit jouw verlangens, waarden en talenten, geeft dat niet alleen meer voldoening en plezier, maar ook een boost in je zelfvertrouwen. Én je komt goed tot je recht. Want jij? Jij bent helemaal jij!

Ik geef je inspiratie om jouw persoonlijke kracht kleur te geven. De wereld heeft jouw kleur nodig. Laat maar zien wie je bent en wat jou zo bijzonder maakt!

Meld je aan voor de gratis online workshop ‘Jij bent jij!’

Deze gratis online workshop wordt dit najaar weer gegeven. Meld je alvast aan om op de hoogte gehouden te worden en zeker te zijn van een plek.
Tijdens de workshop speelt kleur een belangrijke rol. Voor nog meer resultaat raad ik je aan om de 40 kleurkaarten voor meer kracht aan te schaffen. (€34,- inclusief verzendkosten). Deze kleurkaarten met een inspirerende boodschap zijn een uitnodiging om jouw kracht te versterken en zo te laten zien wie je bent en wat je wilt. Ook na de workshop heb je plezier van dit kaartendeck. Speel met de kleuren om je dag, je leven of je kast (meer) kleur te geven. Je krijgt een betaalverzoek en het kaartendeck voor de workshop thuisgestuurd. Vul hieronder je adresgegevens in.
keyboard_arrow_up