Persoonlijke kracht

Kleur je leven, kleur je kracht. Gratis inspiratie werkboek.

Wakker je innerlijke vuurtje aan om vanuit rust, zelfvertrouwen en plezier te genieten van jouw mooiste leven.

Dit inspiratie werkboek is gevuld met leuke invuloefeningen en tips om (met kleur):

  • Inzicht te krijgen in jezelf en wat voor jou belangrijk is.
  • Te ontdekken waar jouw innerlijke kracht, talent en passie ligt.
  • Meer zelfvertrouwen, rust en plezier in je leven te ervaren.
Inspiratiewerkboek
Kleur je leven

Door het inspiratie werkboek aan te vragen ga je akkoord met de verwerking van je gegevens op deze website.

Het inspiratie werkboek vind je direct in je inbox. Ook ontvang je aanvullende tips en inspiratie. Je kunt je op elk moment gewoon weer hiervoor afmelden.

Heb je niets ontvangen in je inbox? Check dan even je spam. Voeg gelijk info@kleurfactor.nl toe aan je lijst met veilige afzenders.

Genieten van een leven op een manier die bij jou past

We leven in en tijd waarin er veel van je gevraagd wordt. Een volle agenda en er moet van alles of misschien leg jij de lat veel te hoog voor jezelf. In plaats van door te denderen is het goed om bewust stil te staan bij wat jou helpt en wat voor jou belangrijk is om te genieten van een leven volgens jouw voorwaarden en op een manier die bij jou past.

Misschien sta je voor een belangrijke keuze of op een soort kruispunt van je leven. Of gaat alles prima maar wil je het beste uit jezelf en leven halen. Zie dit inspiratie werkboek als een soort van journal om het vuurtje in jezelf aan te wakkeren zodat je meer rust, zelfvertrouwen en plezier in je leven ervaart.

De kracht van kleur

Wist je dat kleur hierbij helpt en allerlei mooie inzichten geeft in wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt? Kleur zegt iets over jouw persoonlijkheid en hoe je in het leven staat. Door je hier in te verdiepen kan je passende keuzes maken, je zelfvertrouwen vergroten en jezelf verder ontwikkelen. Ontdek het met dit inspiratie werkboek. 

Naast de inspirerende invuloefeningen en tips vind je 10 kleuren met de bijbehorende eigenschappen. Als bonus zit er een zelftest bij om te ontdekken wat de kleuren in je leven over jou zeggen. Het is tijd om je leven en kracht kleur te geven!

Persoonlijke kracht coach
keyboard_arrow_up