Ladies Night Heerenveen

Woon jij in het noorden van het land en heb jij zin in een leuke activiteit? Kom dan naar de Ladies Night die ik organiseer samen met Patty van Kipsi Store in Heerenveen! Neem vooral iemand mee: een vriendin, je zus of een collega en kom samen genieten van een gezellige avond vol creativiteit, ontspanning en plezier. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee met wat lekkers.

Wat kun je verwachten?

  • Lekker rondkijken en shoppen in Patty’s concept store! Je vindt er o.m. sieraden, kaarten, woondecoratie, kleding, kaarsen en veel meer leuks – voor jezelf óf om cadeau te geven.
  • Ik geef een workshop visionboard maken rond het thema ’Jouw persoonlijke kracht!’. Tijdens de workshop help ik jou om op een creatieve manier zichtbaar te maken hoe jij krachtig jezelf wilt zijn. Ook gaan we op zoek naar de kleur die jij verbindt aan de beste versie van jezelf, en vertel ik je wat die kleur betekent.
  • Aan het eind krijg je van ons een leuke goodiebag!

Verdere informatie:

Wanneer: donderdagavond 1 september, inloop vanaf 19:00 uur. We beginnen om 19:30 uur met de workshop en de Ladies Night duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Waar: Kipsi Store, Wettertoer 7-8 in Heerenveen.

Prijs: € 29,95 p/p.

Wil jij dit niet missen? Meld je dan aan via het formulier hieronder. We hebben plek voor 10 personen, dus wees er snel bij! Wij hebben er zin in, jij ook?

Ja, ik geef mij op voor de Ladies Night: