Basis traject: ‘Ontspannen en moeiteloos leven’

Voor innerlijke rust en positieve energie om meer uit jezelf te halen.

Zelfverzekerd
Jezelf zijn

Op de automatische piloot

Als introvert weet dat je genoeg tijd voor jezelf moet inplannen om jouw batterij weer op te laden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, je hebt nou eenmaal bepaalde verplichtingen toch? En voor je het weet ben je toch nog even die taak op je werk aan het afronden die je meer tijd kost dan gedacht. Opeens schiet er door je hoofd dat de kinderen morgen een sporttoernooi hebben en dat je niet moet vergeten om nog even een afspraak bij de tandarts te maken. Én je hebt toch met die ene vriendin afgesproken, want die had je lang niet meer gesproken.

Eigenlijk had je zo’n behoefte aan een avondje niks want morgen staat er weer een drukke dag op de planning. In bed lig je te piekeren of je het wel goed doet op je werk en denk je na over de opmerking van de ander. Op dit moment leef je op de automatische piloot. Je haalt geen echte voldoening uit wat je doet en mist de sprankeling in jezelf. Je wil het anders gaan doen.

Met rust en plezier in het moment leven

Je verlangt naar echte ontspanning en innerlijke rust. Je wil zo graag een goede balans waarin je het beste van jezelf kan geven maar ook met vertrouwen in jezelf jouw grenzen bewaakt, zodat je meer rust en ruimte voor jezelf hebt. Meer aandacht voor jouw behoeften met genoeg tijd voor je hobby’s en genieten met de mensen om je heen. Dat het allemaal wat moeitelozer gaat en je weer met rust en plezier in het moment leeft. Dat zou geweldig zijn toch? Jij bent zelf degene die dat kan waarmaken, echt waar.

Daphne:

Het Persoonlijke Kracht-rapport heeft me veel inzichten gegeven. Ik houd veel van kleur en ben me bewuster geworden van de betekenis van kleur en wat voor positieve invloed dat op me heeft. Ik ben erg blij met het traject dat ik met Eline doorlopen heb. Het heeft me geholpen om beter uit de verf en goed tot m’n recht te komen waardoor ik steeds meer word zoals ik bedoeld ben!

Ontspannen en moeiteloos leven

Dit 1-op-1 traject helpt je om met innerlijke rust en positieve energie meer uit jezelf te halen.

Na dit traject weet je:

 • Wat jij nodig hebt en wat je wil ontwikkelen om op een positieve manier stappen te zetten die jou meer rust en plezier opleveren.
 • Waar jouw kracht ligt en wat jou uniek maakt: wat je moeiteloos doet en als geen ander kan, zodat je passende keuzes kunt maken.
 • Hoe je met jouw persoonlijke kleuren laat zien wie je bent en wat je wilt.

Aan bod komen:

 1. Jouw verlangen – Breng je doel helder in beeld. Met 5 kleuren voor positieve energie en een duidelijke richting om het leven van je dromen vorm te geven.
 2. Jouw powertype – Ontdek je allergrootste kracht. Met jouw unieke kleur en balanskleur. Dit is de kern van wie jij bent. Het geeft inzicht in hoe je het liefst de dingen doet en wat je grootste talent is. Jouw Balanstype is jouw sleutel tot succes.
Zelfverzekerd
Kleurcoach

Praktische info:

Je start het traject met het maken van de Persoonlijke Kracht-test. Via deze test brengen we jouw persoonlijke kracht kleurrijk in beeld. In twee sessies van maximaal 90 minuten bespreken we de uitslag van je test en ontvang je persoonlijk advies met tips zodat je deze gelijk toe kunt passen. De sessies zijn met een paar weken ertussen, dat geeft je de mogelijkheid om alles rustig te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan. De sessies zijn online of op locatie in Zwolle.

Kosten: € 327,- (inclusief BTW)

Meld je aan voor het basis traject; ‘Ontspannen en moeiteloos leven’

Voor innerlijke rust en positieve energie om meer uit jezelf te halen.

Je krijgt:

 • Bij iedere sessie een werkboek.
 • Jouw digitale rapport van 32 pagina’s vol uitgebreide informatie en tips waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. Een handig naslagwerk!
 • Tien persoonlijke kleurenhartjes, afgestemd op jouw grootste verlangen en powertype.
 • Een kleurrijke brochure met extra informatie en inspiratie om de kleuren met elkaar te combineren.
 • Naast de twee sessies een afrondend evaluatiegesprek van maximaal één uur.
 • De mogelijkheid om na het traject nog vragen te stellen via e-mail of eventueel een online gesprek.
 • Een korting van € 5,- voor de workshop ‘Go slow voor fun & flow’, maak je eigen visionboard. Zodat je gelijk aan de slag kunt om jouw grootste verlangen of persoonlijke kracht zichtbaar te maken in jouw visionboard. Je betaald €42,- in plaats van €47,-
Kleuradvies
kleuradvies

Waarom zou je jouw kracht kleur geven?

Kleur is een taal die iedereen kent. Soms is het lastig om woorden te geven aan dat wat je voelt, met kleur lukt dat beter. Kleur heeft effect op emoties en op gedrag. Iedereen heeft voorkeur voor bepaalde kleuren die je draagt of in huis gebruikt. Je leert jezelf nog beter kennen en begrijpen waardoor je dichter bij jezelf komt te staan en passende keuzes kunt maken, zo kun je meer bereiken en betekenen.

Als je jouw kleur draagt, stap je letterlijk in je kracht en laat je zien wat jou zo bijzonder maakt.

Door jouw kracht kleur te geven, ga je jouw grootste kracht bij jezelf verankeren. Elke keer als jij de kleur van jouw kracht ziet, denk je bewust en onbewust aan jouw grootste kracht. Je zal zien dat je groeit in zelfvertrouwen. Als je deze kleur draagt, stap je letterlijk je kracht en laat je zien wie je bent en wat jou zo bijzonder maakt. Zo kun je aan de buitenkant laten zien wie je van binnen bent en geef je de juiste eerste indruk waardoor je beter wordt gezien, gehoord en gewaardeerd. Kleur zorgt voor herkenning en beleving, het maakt je herkenbaar en onderscheidend. Jij geeft de wereld meer kleur!

Voor wie is dit traject?

 • Voor introverte vrouwen en moeders die het belangrijk vinden om goed voor zichzelf te zorgen, zichzelf een ontspannen leven gunnen én genieten van wat ze het liefste doen.
 • Je bent klaar voor een nieuwe fase of stap om jezelf (verder) te ontwikkelen. Je wilt stoppen met jezelf steeds aan te passen, jezelf weg te cijferen of doen wat niet bij je past. Je wil jouw grenzen bewaken en gaan staan voor wie je bent.
 • Je bent een creatieve denker of doener die wil weten wat kleur voor je stemming en uitstraling kan betekenen voor positieve energie.
Ontspannen
Zelfverzekerd
Zorgvuldig
Balans

Een voorbeeld:

Links zie je mijn verlangencirkel. De kenmerken van deze kleuren geven weer wat ik graag wil bereiken en betekenen en wie ik wil zijn. Je ziet een aantal opvallende en vurige kleuren. Dit kan ik meer ontwikkelen of onderzoeken wat het me brengt als ik deze eigenschappen meer toelaat voor mijn persoonlijke groei.

Ik ben in mijn element als ik de dingen op een ‘aardse’ manier kan doen. Dat betekent dat ik graag weloverwogen, grondig en zorgvuldig te werk ga. Aarde geeft rust, zekerheid en betrouwbaarheid. Aarde denkt eerst en doet dan. Door te werken en te leven op deze manier geeft het me energie. De scores op de andere elementen laten me zien wanneer het me energie kost.

Petrol is mijn grootste kracht. Creativiteit en vernieuwing zijn belangrijke drijfveren voor me. Met camel mijn balanskracht kan ik mijn grootste kracht blijvend en met plezier inzetten. Mijn balansthema geeft mij het inzicht dat ik het beste in mezelf naar boven haal door mijn creatieve manier van denken te combineren met het praktisch uitvoeren van mijn ideeën.

Je ziet ook de kleur petrol en camel weer terugkomen in mijn verlangencirkel, dat geeft aan dat ik al ben wie ik wil zijn. Dit gaf mij het inzicht dat ik nog wat meer in mijn eigen unieke kracht mag geloven en mezelf vaker in de spotlights mag zetten, wel op een manier die bij me past natuurlijk.

Zelfverzekerd

Wil je ook jouw verlangen en persoonlijke kracht kleurrijk in beeld brengen zodat je innerlijke rust en positieve energie hebt om meer uit jezelf te halen?

Meld je aan voor het basis traject; ‘Ontspannen en moeiteloos leven’

"The most important relationship is the one you have with yourself!"

Meld je aan voor het basis traject: ‘Ontspannen en moeiteloos leven’

keyboard_arrow_up