Leuk dat je hier bent!

Ik ben Eline, geboren in 1984 en ik woon samen met mijn man in het mooie Zwolle. Ik ben een creatief, positief, eerlijk, sympathiek, nauwkeurig en verzorgd persoon die anderen graag inspireert.

Al sinds mijn kindertijd is creatief bezig zijn wat ik het liefste doe. Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en mooie dingen te maken. Alleen of samen met anderen, om van elkaar leren en elkaar te inspireren. Op dit moment is haken mijn grootste hobby. Daar word ik heerlijk relaxed van!

Waar houd ik van?

Sinds vorig jaar ontwerp mijn eigen haakpatronen. Behalve haken vind ik het leuk om te borduren, sieraden te maken en meubels te pimpen. Als ik niet creatief bezig ben, geniet ik van wandelingen in de natuur, (oude) plaatsen bezoeken, lekker uit eten gaan en afspreken met familie en vrienden.

Ik ben dol op koekjes en chocolade, het liefst bij een kop thee. Mijn favoriete seizoen is de lente… dat herken je vast: die maanden waarin het weer lichter wordt, de vogels nét iets harder fluiten en alles weer gaat groeien en bloeien!

Creatief
Eline Bijzet

Wat is mijn achtergrond?

Ik deed de opleiding Reclame, Presentatie en Communicatie aan het Cibap in Zwolle, met als specialisatie Etaleren en Winkelinrichting. Ook studeerde ik Modestyling aan Akademie Vogue in Amsterdam. Na mijn opleidingen werkte ik ruim elf jaar als Visual Merchandiser in verschillende grote modewinkels en -ketens.

Ik hield mij vooral bezig met het inrichten van etalages, trend-wanden en het stijlen van mannequins. Hier kon ik mijn creativiteit en oog voor detail volop in kwijt. Toch merkte ik ook dat ik dit werk niet nog jaren wilde blijven doen. Mijn persoonlijke waarden en drijfveren bleken slecht aan te sluiten bij de bedrijfscultuur en werkomgeving waarin ik werkte. Daardoor had ik steeds minder plezier in mijn werk en dat had z’n weerslag op de rest van mijn leven.

Wat veranderde er?

In 2021 besloot ik dat het tijd was voor verandering! Ik startte een persoonlijke zoektocht waardoor ik mijzelf beter ging begrijpen. Ik ging weer zien wat ik belangrijk vind en wat ik nodig heb om te gedijen. Stap voor stap kwam mijn plezier in het leven terug. Zo ontstond in het najaar van 2021 mijn plan voor Kleurfactor. Een logische optelsom.

In Kleurfactor combineer ik mijn creativiteit en mijn liefde voor kleur met de wens om iets voor anderen te betekenen. Ik gun jou namelijk dat jij kan genieten van de dingen die jij het liefste doet. Alleen dan kun jij niet alleen de beste versie van jezelf laten zien – je bènt het ook!

Eline Bijzet
Kleurrijk

Ik houd van kleur!

Ik heb altijd al een fascinatie voor kleur gehad. Ik kan blij worden van het gebruiken en combineren van kleuren. Kleuren zijn bovendien bepalend voor je gevoel en stemming, maar ook voor de uitstraling van bijvoorbeeld producten en merken. Kleur is sfeer, emotie en heeft betekenis.

Nu ik me meer verdiep in de taal en psychologie van kleur, en leer begrijpen wat kleur met je kan doen, wil ik jou hier ook voor enthousiasmeren. Ik wil je laten zien dat jij uniek bent als persoon, maar ook nog eens een eigen kleurkracht hebt. Een palet aan kleuren waarmee jij de beste versie van jezelf bent. Wil jij deze kleurrijke kracht ontdekken? Ik help je er graag bij!

Mijn persoonlijke kleuren!

Ik maak gebruik van de Persoonlijke Kracht-methodiek. Deze methodiek geeft je een zogeheten blauwdruk van jouw grootste powertypes, dat zijn je grootste kwaliteiten, met bijpassende kleuren. Mijn persoonlijke blauwdruk ziet er zo uit:

  • Kleur 1: Petrol – de kleur van de creatieve denker
  • Kleur 2: Turkoois – de kleur van de originele ontwerper
  • Kleur 3: Mint – de kleur van de ondernemende innovator
  • Kleur 4: Smaragd – de kleur van de vrijgevige vredestichter

Ieder powertype heeft ook een balanstype, met bijbehorende kleur. Bij mijn balanstype hoort de kleur Camel: de kleur van de vrolijke aanpakker!

Ben jij benieuwd naar jouw powertypes en blauwdruk? Overweeg dan een Persoonlijke Kracht-traject van één, twee of drie sessies bij mij, om erachter te komen wat jou uniek maakt en met welke kleuren je dat het beste laat zien!

blauwdruk

"Allow yourself to change. The future is ready for you!"