Visionboard maken

Al die tijd heb ik mezelf tekort gedaan, het moest anders!

In het voorjaar van 2021 zegde ik mijn baan op. De wens om iets voor anderen te betekenen en om met mijn liefde voor kleur en creativiteit anderen te inspireren, zorgden ervoor dat het idee voor Kleurfactor ontstond. Met Kleurfactor help ik je jouw unieke talenten en waarden te ontdekken om je innerlijke vuurtje aan te wakkeren, zodat je energiek en zelfverzekerd het beste uit jezelf haalt. Dan kan je de wereld nog een stukje mooier maken.

Creatief in denken en doen

Al sinds mijn kindertijd is creatief bezig zijn wat ik het liefste doe. Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en mooie dingen te bedenken en maken. Alleen of samen met anderen, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Ik deed de opleiding Reclame, Presentatie en Communicatie aan het Cibap in Zwolle, met als specialisatie etaleren en winkelinrichting. Ook studeerde ik modestyling aan Akademie Vogue in Amsterdam. Na mijn opleidingen werkte ik ruim elf jaar als Visual Merchandiser in verschillende grote modewinkels en -ketens.

Verandering
Verandering

Mezelf kwijtgeraakt

Ik kon mijn creativiteit en oog voor detail volop kwijt in het inrichten van etalages, trend wanden en het stylen van mannequins. Toch merkte ik ook dat ik dit werk niet nog jaren wilde blijven doen. Mijn persoonlijke waarden en drijfveren bleken slecht aan te sluiten bij de bedrijfscultuur en werkomgeving waarin ik werkte. Ook legde ik de lat hoog voor mezelf en paste ik mij aan om aan verwachtingen van anderen te voldoen. Het voelde alsof ik mezelf was kwijtgeraakt en dat maakte me erg onzeker. Daardoor had ik steeds minder plezier in mijn werk en dat had z’n weerslag op de rest van mijn leven.

Tijd voor verandering

Na jarenlang rondlopen met oververmoeidheid en overspannenheid besloot ik in 2021 dat het tijd was voor verandering. Mijn ritme was vooral werken, eten, slapen, waardoor er weinig ruimte was om dingen te doen waar ik blij van werd. In het weekend probeerde ik bij te tanken, maar pff, de huishoudelijke klusjes moesten nog gedaan worden en ik wilde ook graag mijn familie weer eens zien. Ik kon niet meer genieten van wat ik deed. Ik snakte naar innerlijke rust en momenten voor mezelf om met mijn hobby’s bezig te zijn.

Op deze manier wilde ik niet langer doorgaan. Al die tijd heb ik mezelf tekort gedaan en mocht gaan inzien wat ik waard ben! Ik startte een persoonlijke zoektocht waardoor ik mijzelf beter ging begrijpen. Ik ging weer zien wat ik belangrijk vind en wat ik nodig heb om te gedijen. Stap voor stap kwam mijn plezier in het leven terug en kreeg ik weer meer energie. Zo ontstond mijn plan voor Kleurfactor.

Verandering
Verandering

Kleurfactor

In Kleurfactor combineer ik mijn creativiteit en liefde voor kleur met de wens om iets voor anderen te betekenen. Kleur heeft een belangrijke rol in de Persoonlijke Kracht Methodiek. Deze methodiek maakt op een positieve manier jouw unieke kracht zichtbaar zonder je in een hokje te stoppen. Met kleur als krachtig hulpmiddel leer je jezelf beter kennen en begrijpen. Je komt dichter bij jezelf te staan en je hebt helder wat er bij je past, waardoor je meer kunt bereiken en betekenen. Ook raak je geïnspireerd om jouw uitstraling te laten kloppen met kleuren die bij je persoonlijkheid passen én jouw natuurlijke talenten extra stimuleren, waardoor je beter wordt gezien, gehoord en gewaardeerd.

Daarom wil ik jou ook helpen om inzichten te geven in wie je in de kern bent en wat jou uniek maakt; met je sterkste eigenschappen en belangrijkste drijfveren, zodat je verder kan groeien en bloeien en je kan laten zien hoe bijzonder jij bent. Het allerbelangrijkste is dat je meer liefde, respect en waardering voor jezelf krijgt. Ik gun jou dat je kan genieten van de dingen die je het liefste doet, zonder je steeds aan te passen of onzeker te voelen. Dat je jouw leven leidt op een manier die bij je past zodat het stroomt van binnenuit en je energiek en zelfverzekerd je mooie zelf bent en durft te laten zien.

Je kan de wereld pas écht mooier maken door eerst al het moois in jezelf te zien en te waarderen.

Mijn persoonlijke kracht en kleuren

Dit is wie ik ben; wat ik graag doe en als geen ander kan

  1. Petrol – de creatieve denker
  2. Turkoois – de originele ontwerper
  3. Mint – de ondernemende innovator
  4. Smaragd – de vrijgevige vredestichter

Met als balans kracht Camel – de vrolijke aanpakker!

Fun & flow

Mijn persoonlijke kracht heeft me laten inzien dat creativiteit en vernieuwing enorm belangrijk voor me zijn. Dat ik het liefst mijn ideeën op een weloverwogen en gestructureerde manier inzet om verbindingen te maken. Ik breng anderen graag in beweging om zichzelf te ontwikkelen. Door mijn ideeën niet alleen in mijn hoofd te laten zitten maar ook (één voor één) uit te voeren zorgt dat ervoor dat het lekker stroomt. Het is dus ook niet zo gek dat in de periode waarin ik geen ruimte voelde voor mijn creativiteit en niet volgens mijn waarden leefde, me dat volledig uitputte. Ik heb mijn kracht omarmd en kies nu vaker voor mezelf. Dat geeft me zoveel meer energie en plezier. Dat gun ik jou ook!

Ontdek jouw unieke kracht zodat je weet waar jouw innerlijke vuur van gaat branden en wat er voor een betere balans in jouw leven zorgt. Creëer vol zelfvertrouwen jouw mooiste leven.

Plan nu een kennismakingsgesprek.

blauwdruk

"Allow yourself to change. The future is ready for you!"

keyboard_arrow_up