Vervolg traject; ’Vergroot jouw impact!’

Geef jouw unieke talenten de ruimte en maak krachtig het verschil.

Kleurcoach

Je hebt het basis traject ‘Ontspannen en moeiteloos leven’ gevolgd en je wil graag weten welke talenten je nog meer hebt waarmee je jouw impact vergroot.

In dit vervolg traject krijg je aanvullende en verdiepende informatie voor een compleet beeld van jouw persoonlijke kracht en kleuren.

Voor dit traject kan je je niet aanmelden zonder eerst het basistraject te hebben gevolgd.

Mooiste leven

Hoe maak ik het verschil?

Je hebt jouw stip op de horizon gezet. Je weet waar je naar toe wilt en je hebt jouw unieke kracht ontdekt. Maar er zit meer in je. Je hebt meerdere talenten en waarden die de ruimte mogen krijgen om jezelf verder te ontplooien. Je wil nog meer uit jezelf en je leven halen om energiek en zelfverzekerd jouw leven te leiden op een manier die bij je past.

Groeien en bloeien

Je wil verder groeien en bloeien. Nog meer inzichten in wie jij bent en wat jou uniek maakt zorgen ervoor dat je trouw bent aan jezelf. Het geeft jou die sprankeling en het vertrouwen in jezelf om jouw pad te volgen. Je wordt je er meer van bewust hoe jij met jouw talenten de wereld nog een stukje mooier maakt.

Vergroot jouw impact!

In dit 1-op-1 traject geef je jouw unieke talenten de ruimte om krachtig het verschil te maken.

Na dit traject weet je:

 • Welke kwaliteiten je nog meer bezit en wat andere diepste drijfveren van jou zijn.
 • Wat jij nodig hebt om passende keuzes te maken die jou meer energie en plezier opleveren.
 • Hoe jij je talenten optimaal benut zodat je groeit in zelfvertrouwen en je krachtig het verschil maakt.
 • Wat je wil ontwikkelen en hoe je hierin op een positieve manier stappen zet. Ga van dromen naar doen.
 • Hoe je met jouw persoonlijke kleuren jouw buitenkant laat matchen met je binnenkant. Een kleurenpalet voor jouw personal brand. Laat jezelf zien en word gezien zoals je bent!

Aan bod komen:

 1. Jouw blauwdruk – Volg je pad en potentieel. Met jouw 5 persoonlijke kleuren. Het totaalplaatje van wat jou zo uniek en bijzonder maakt, welke waarden belangrijk voor je zijn en hoe je die vol vertrouwen inzet.
 2. Jouw impact – Maak de wereld een beetje mooier. Met jouw top 10 kleuren. Welke talenten je nog meer hebt en hoe jij jezelf vol vertrouwen presenteert. Met Inspiratie voor meer impact met je communicatie en leiderschap.
Zelfverzekerd
Zelfverzekerd

Praktische info:

Je hebt al eens de Persoonlijke Kracht-test gemaakt, deze hoef je voor dit traject niet nog een keer te maken. In twee sessies van maximaal 90 minuten bespreken we de uitslag van de aanvullende delen. Tussen de sessies zitten een paar weken zodat je alle informatie kan laten bezinken en ermee aan de slag kan gaan. De sessies zijn online of op locatie in Zwolle.

Kosten: € 317,- (inclusief BTW)

Meld je aan voor het vervolg traject; ’Vergroot jouw impact!’

Geef jouw unieke talenten de ruimte en maak krachtig het verschil.

Je krijgt:

 • Bij iedere sessie een werkboek.
 • Jouw aanvullende digitale rapport zodat je in totaal 63 pagina’s vol uitgebreide informatie en tips hebt waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. Een handig naslagwerk!
 • Drie aanvullende persoonlijke kleurenhartjes, afgestemd op jouw blauwdruk.
 • Naast de twee sessies een afrondend evaluatiegesprek van maximaal één uur.
 • De mogelijkheid om na het traject nog vragen te stellen via e-mail of eventueel een online gesprek.
Kleuradvies

Dorine:

Ik heb een Persoonlijk Kracht traject gevolgd bij Eline. Ik had wel eens testjes gemaakt maar ik wilde precies weten wat er uit mijn Persoonlijke Kracht rapport zou komen. Dus ik maakte de officiële test. Ik heb gekozen voor het meest uitgebreide traject bestaande uit het verlangen, powertype, blauwdruk en impact. En warempel, alles klopt precies wat er in het rapport staat! Mijn karakter, verlangen, persoonlijk leiderschap e.d. Je leert echt iets over jezelf in dit traject doormiddel van kleur en je leert hoe je deze kleuren gebruikt in je kleding. Ik kan Eline van harte aanbevelen, ze is vakbekwaam, creatief en neemt alle tijd voor je.

Zelfverzekerd

Voor wie is dit traject?

 • Voor vrouwen die het basis traject hebben gevolgd en zich niet langer klein willen maken of wegcijferen. Je wilt stoppen met je steeds aanpassen, met twijfelen of je wel goed genoeg bent, met jezelf verstoppen of doen wat niet bij je past.
 • Je bent klaar voor een nieuwe fase of stap om jezelf (verder) te ontwikkelen, te gaan staan voor wie je bent en dat te laten zien met een passende uitstraling en/of branding.
 • Je bent leergierig en houdt je graag bezig met persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil mijn unieke talenten de ruimte geven en krachtig het verschil maken.

Meld je aan voor het vervolg traject; ’Vergroot jouw impact!’

Kracht van kleur

"You’re a limited edition!"

Voor dit traject kan je je niet aanmelden zonder eerst het basistraject te hebben gevolgd.
keyboard_arrow_up