Vrouwendag: Wat straal je?!

God maakte jou uniek en kleurrijk! Wil jij ontdekken hoe jij met jouw unieke eigenschappen en talenten Gods licht kunt uitstralen? Kleur kunt geven aan de wereld om jou heen? Laat je verrassen door Hanneke en Eline, tijdens de vrouwendag ‘Wat straal je?!’ op zaterdag 25 maart ’23 in Wapenveld. Het programma bestaat uit een inspirerende bezinning, een wandelcoachsessie, de workshop ’Mijn kleurrijke kracht’ visionboard maken en een heerlijke lunch! Iets voor jou?

Vanuit het verlangen om vrouwen te helpen, organiseren Hanneke en Eline deze dag belangeloos, speciaal voor Lume en om geld in te zamelen voor kwetsbare vrouwen in Mali (Afrika). Deelname kost € 49,95, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Van dit bedrag gaat € 25,00 naar hulp voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld, een project van Lume- vrouw Marie. Wees er snel bij want er is maar plek voor 15 vrouwen.

Programma:

Het thema van de vrouwendag is geïnspireerd door de prachtige tekst uit Mattheüs 5:14, in de vertaling van The Message:

“Here’s another way to put it: You’re here to be light, bringing out the God-colors in the world."

Welke kleur van God straal jij uit? En hoe voeg je daarmee kleur toe aan de wereld om je heen? Dit is het programma:

10.00 uur: Inloop met koffie & thee + iets lekkers & opening
10.30 uur: Bezinning en wandelcoachsessie door vrouwencoach Hanneke Sterk

Duik samen met Hanneke de Bijbel in en ontdek tijdens de wandeling meer over jouw talenten, hoe deze het beste tot bloei kunnen komen en hoe God  deze kan gebruiken.

12.00 uur: Lunch en ontmoeting
13.00 uur: Workshop ’Mijn kleurrijke kracht’ visionboard maken

Met deze workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn. Onder leiding van Eline ga je op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf – de versie van jou zoals God ‘m bedoelde.

15.30 uur: Afsluiting

Locatie van deze dag is: Kanaaldijk 64 in Wapenveld (vlakbij Zwolle). Deze ruimte is belangeloos beschikbaar gesteld door Marlinde Zwaan.

Over het programma:

Workshop visionboard maken door Eline Bijzet

Met deze workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn. Samen gaan we op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf – de versie van jou zoals God ‘m bedoelde.

Vervolgens maak je jouw krachtige zelf zichtbaar in een visionboard die je maakt op een stevige MDF-plaat. Je knipt en/of scheurt afbeeldingen, quotes en leuke patroontjes uit tijdschriften. Er zijn allerlei knutselspullen aanwezig om jouw visionboard zo compleet mogelijk te maken. Ik help je bij het maken van een mooie compositie.

Je wordt je meer bewust van hoe jij je kwaliteiten en talenten kan inzetten om Jezus licht en liefde te delen op een manier die écht bij jou past. Het visionboard helpt en inspireert jou om met jouw mooie en unieke kwaliteiten licht te zijn en Gods liefde uit te delen in je omgeving. Je kunt het visionboard op een zichtbare plek neerzetten. Zo word je er steeds aan herinnerd.

Samen met andere vrouwen ontdek je hoe mooi, uniek en kleurrijk God ons allemaal gemaakt heeft. In de verschillen én overeenkomsten kunnen we elkaar helpen, inspireren en bemoedigen om trots te zijn op wie we zijn, omdat God ons zo bedoelde. Zo kunnen we ons bemoedigd voelen om licht te zijn.

Bezinning en wandelcoachsessie door Hanneke Sterk

Jezelf bewust zijn van hoe God jou heeft gemaakt. Voelen en weten wat je nodig hebt om anderen tot zegen te zijn. Dát weten is onmisbaar als jij Gods licht door jou heen wilt laten schijnen in deze wereld. Want hoe fijn is het als je weet hoe jij het beste je licht verspreid!

Welke manier past het beste bij je talenten? Ben je een prater of een doener? Luister je graag? Durf je op de voorgrond te staan of werk je liever achter de schermen? En: hoe doe je dat echt in de dagelijkse praktijk zonder jezelf helemaal uit het oog te verliezen? Ik help het je ontdekken tijdens deze sessie.

Delen op jouw manier gaat het beste als je kennis hebt van jouw talenten. Maar dat niet alleen, het is ook nodig dat je je vrij en zelfverzekerd voelt daarin. Zodat je mag delen op de manier die bij jou past. Want dan geeft het jou energie en dan levert het je ook nog blijdschap op! Moet dat dan altijd? Nee, maar het is wél nodig als je het vol wilt houden.

We beginnen de dag met een open Bijbel. Je staat stil bij wie jij ten diepste bent. Daarna gaan we aan de wandel. Want de natuur helpt je bij het verkrijgen van inzicht. Tijdens de wandeling ervaar je de rust en de verbondenheid met God en jezelf. Je wordt je nog meer bewust van jouw talenten, persoonlijke behoeften én het nut en de noodzaak van tijd voor jezelf. Tijdens de wandeling voel je ook hoe het is om echte rust en ontspanning te ervaren. Om vervolgens stap voor stap te ontdekken wat dat betekent voor jouw leven en jouw manier van delen.

Ik leer je waarom het zo belangrijk is om voor jezelf te zorgen én hoe je dat eenvoudig toepast in elke dag. Omdat God het van ons vraagt en omdat je dan in overvloed kunt blijven delen aan anderen.

Hanneke Sterk

Over Hanneke Sterk

In rust en vol (zelf)vertrouwen genieten van je gezin, tijd voor jezelf en het leven. En dat alles zonder het gevoel van ‘nog meer moeten’ of ‘niet genoeg zijn’. Dat is mijn missie voor alle vrouwen in Nederland.

Dat doe ik het liefst door middel van  coaching in of met de natuur. De schepping geeft rust, helderheid, veerkracht en houdt ons een spiegel voor. Daardoor ontstaan er zoveel mooie inzichten! Met die inzichten is het mogelijk andere keuzes te maken, het anders te gaan doen. Precies zoals bij jou past.

In tips of handvatten geven zit niet de verandering. Die vind je in het echt leren kennen van God en jezelf. Op die manier leer je leven precies zoals God voor jou heeft bedoeld. Met oog voor God, jezelf én je naasten.

Wil je meer over mij en mijn werk lezen? Kijk dan op mijn website; daar vindt je naast informatie ook mijn gratis e-book ’In 10 lessen leren leven in rust en vertrouwen’. Zie: www.sterkincoaching.nl

Over Lume

Lume  is een beweging voor en door vrouwen wereldwijd. Wij willen elkaar inspireren, motiveren en helpen bij het delen van ons geloof en om licht te zijn om de plek waar God ons plaatst. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting. Wij geloven dat God ons wil gebruiken om Zijn liefde en redding bekend te maken. Dat hoeven we niet alleen te doen; God geeft ons als christenen wereldwijd aan elkaar. Zo vormen we samen een beweging van bevlogen christenen die elkaar inspireren en praktisch helpen in het delen van het geloof. In woorden én daden, vrijuit én zelfverzekerd!

Via onze website en socials (@wijzijnlume) delen we inspiratie, bemoediging van Lume-vrouwen én brengen we vrouwen met elkaar in contact. Ook organiseren we offline te gekke dingen. Zo krijg je inspiratie, bemoediging én praktische handvatten voor het leven en delen van je geloof! Kijk op: www.wijzijnlume.nl

Lume

Aanmelden

Wil jij deze dag meemaken? Meld je dan snel aan. Dat kan via de website van Lume. Klik op de button.

keyboard_arrow_up