Zelfverzekerd

Compleet traject: ’Zelfverzekerd en zichtbaar jezelf zijn’

Vol zelfvertrouwen genieten van een leven op je eigen manier.

Persoonlijke groei

De verandering voor een leven waar jij naar verlangt begint bij jezelf. De Persoonlijke Kracht methodiek helpt je om op een positieve manier snel tot de kern te komen. Je krijgt helder wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. Als het stroomt van binnenuit geeft dat voldoening en plezier en laat je dat vanzelf aan de buitenkant zien.

Inspiratie

Mijn creatieve kijk en ruim twaalf jaar ervaring in creatief presenteren en communiceren geven je verfrissende inzichten. Met behulp van de kleuren-psychologie leer je jezelf nog beter kennen. Dat maakt het makkelijker om passende keuzes te maken zodat je een betere balans krijgt om meer uit jezelf en je leven te halen.

Verbinding

Voel je vrij om in vertrouwen jouw verhaal te delen. Ik breng rust en structuur die jou de focus en ruimte geven om stappen te zetten. Dat geeft vertrouwen in jezelf en nieuwe mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij de verbinding met jezelf (weer terug) vindt. Daardoor verbind jij je ook makkelijker met de ander.

Je voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt

Welk cijfer geef jij je leven? Als jij je leven zeker minimaal een zeven wil geven, dan ben je hier op de juiste plek. Je weet dat het anders moet, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Aan ideeën en plannen ontbreekt het niet, je ziet ze zelfs al helemaal voor je. Maar op dit moment kost alles je zoveel energie en ben je blij als het weer weekend is. Op je werk geef jij jezelf voor 100% en in het gezin zorg je dat alles op rolletjes verloopt. Het lukt je niet om er écht van te genieten. Je weet en voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Pff elke keer die twijfels; ’Ben ik wel goed genoeg?’ ’Dat gaat me vast niet lukken!’ ’Wie zit er nou op mij te wachten.’ Het maakt je nog onzekerder met als gevolg dat je in cirkeltjes blijft draaien en je steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Je wordt niet gezien zoals je bent en daar baal je van.

Genieten van een geweldig leven

Je wil zo graag die sprankeling weer in jezelf voelen. Dat het stroomt van binnenuit en dat je energiek je dag begint. Dat je zelfverzekerd jouw leven leidt op een manier die bij je past. Je wil echt genieten van een geweldig leven en geen genoegen meer nemen met een oké leven. Jij wil het verschil maken voor de mensen om je heen. Dat is echt mogelijk!

Zelfverzekerd
Kleurfactor

Zelfverzekerd en zichtbaar jezelf zijn

Dit 1-op-1 traject geeft jou die boost om vol zelfvertrouwen te genieten van een leven op je eigen manier.

Na dit traject weet je:

 • Waar jouw kracht ligt en wat jou uniek maakt: wat je moeiteloos doet en als geen ander kan!
 • Hoe jij je talenten optimaal benut zodat je groeit in zelfvertrouwen en je meer kunt betekenen en bereiken.
 • Wat jij nodig hebt om passende keuzes te maken die jou meer energie en plezier opleveren.
 • Wat je wil ontwikkelen en hoe je hierin op een positieve manier stappen zet. Ga van dromen naar doen.
 • Hoe je met jouw persoonlijke kleuren jouw buitenkant laat matchen met je binnenkant. Een kleurenpalet voor jouw personal brand. Laat jezelf zien en word gezien zoals je bent!

Aan bod komen:

 1. Jouw verlangen – Breng je doel helder in beeld. Met 5 kleuren voor positieve energie en een duidelijke richting om het leven van je dromen vorm te geven.
 2. Jouw powertype – Ontdek je allergrootste kracht. Met jouw unieke kleur en balanskleur. Dit is de kern van wie jij bent. Het geeft inzicht in hoe je het liefst de dingen doet en wat je grootste talent is. Jouw Balanstype is jouw sleutel tot succes.
 3. Jouw blauwdruk – Volg je pad en potentieel. Met jouw 5 persoonlijke kleuren. Het totaalplaatje van wat jou zo uniek en bijzonder maakt, welke waarden belangrijk voor je zijn en hoe je die vol vertrouwen inzet.
 4. Jouw impact – Maak de wereld een beetje mooier. Met jouw top 10 kleuren. Welke talenten je nog meer hebt en hoe jij jezelf vol vertrouwen presenteert. Met Inspiratie voor meer impact met je communicatie en leiderschap.

Praktische info:

Je start het traject met het maken van de Persoonlijke Kracht-test. Via deze test brengen we jouw persoonlijke kracht kleurrijk in beeld. In vier sessies van maximaal 90 minuten bespreken we de uitslag van je test en ontvang je persoonlijk advies met tips zodat je deze gelijk toe kunt passen. De sessies zijn steeds met een paar weken ertussen, dat geeft je de mogelijkheid om alles rustig te laten bezinken en ermee aan de slag te gaan. De sessies zijn online of op locatie in Zwolle.

Kosten: €574,- (inclusief BTW)

Meld je aan voor het complete traject; ’Zelfverzekerd en zichtbaar jezelf zijn’

Vol zelfvertrouwen genieten van een leven op je eigen manier.

Zelfverzekerd
Zelfverzekerd

Je krijgt:

 • Bij iedere sessie een werkboek.
 • Jouw digitale rapport van 63 pagina’s vol uitgebreide informatie en tips waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. Een handig naslagwerk!
 • Dertien persoonlijke kleurenhartjes, afgestemd op jouw grootste verlangen, powertype én je blauwdruk.
 • Een kleurrijke brochure met extra informatie en inspiratie om de kleuren met elkaar te combineren.
 • Naast de vier sessies een afrondend evaluatiegesprek van maximaal één uur.
 • De mogelijkheid om na het traject nog vragen te stellen via e-mail of eventueel een online gesprek.
 • Een korting van € 10,- voor de workshop ‘Go slow voor fun & flow’, maak je eigen visionboard. Zodat je gelijk aan de slag kunt om jouw grootste verlangen of persoonlijke kracht zichtbaar te maken in jouw visionboard. Je betaald €37,- in plaats van €47,-

Dorine:

Ik heb een Persoonlijk Kracht traject gevolgd bij Eline. Ik had wel eens testjes gemaakt maar ik wilde precies weten wat er uit mijn Persoonlijke Kracht rapport zou komen. Dus ik maakte de officiële test. Ik heb gekozen voor het meest uitgebreide traject bestaande uit het verlangen, powertype, blauwdruk en impact. En warempel, alles klopt precies wat er in het rapport staat! Mijn karakter, verlangen, persoonlijk leiderschap e.d. Je leert echt iets over jezelf in dit traject doormiddel van kleur en je leert hoe je deze kleuren gebruikt in je kleding. Ik kan Eline van harte aanbevelen, ze is vakbekwaam, creatief en neemt alle tijd voor je.

Waarom zou je jouw kracht kleur geven?

Kleur is een taal die iedereen kent. Soms is het lastig om woorden te geven aan dat wat je voelt, met kleur lukt dat beter. Kleur heeft effect op emoties en op gedrag. Iedereen heeft voorkeur voor bepaalde kleuren die je draagt of in huis gebruikt. Je leert jezelf nog beter kennen en begrijpen waardoor je dichter bij jezelf komt te staan en passende keuzes kunt maken, zo kun je meer bereiken en betekenen.

Als je jouw kleur(en) draagt, stap je letterlijk in je kracht en laat je zien wat jou zo bijzonder maakt.

Door jouw kracht kleur te geven, ga je jouw grootste kracht bij jezelf verankeren. Elke keer als jij de kleur van jouw kracht ziet, denk je bewust en onbewust aan jouw grootste kracht. Je zal zien dat je groeit in zelfvertrouwen. Als je deze kleur draagt, stap je letterlijk je kracht en laat je zien wie je bent en wat jou zo bijzonder maakt. Zo kun je aan de buitenkant laten zien wie je van binnen bent en geef je de juiste eerste indruk waardoor je beter wordt gezien, gehoord en gewaardeerd. Kleur zorgt voor herkenning en beleving, het maakt je herkenbaar en onderscheidend. Jij geeft de wereld meer kleur!

Zelfverzekerd
Zelfverzekerd

Voor wie is dit traject?

 • Voor ondernemende vrouwen en moeders die het belangrijk vinden om goed voor zichzelf te zorgen, zichzelf hun mooiste leven gunnen én meer willen ontspannen en genieten.
 • Je bent klaar voor een nieuwe fase of stap om jezelf (verder) te ontwikkelen, te gaan staan voor wie je bent en dat te laten zien met een passende uitstraling en/of branding.
 • Je wilt je niet langer klein maken en wegcijferen. Je wilt stoppen met je steeds aanpassen, met twijfelen of je wel goed genoeg bent, met jezelf verstoppen of doen wat niet bij je past.
 • Je bent een creatieve denker of doener die zich graag met persoonlijke ontwikkeling bezig houdt.
 • Je bent leergierig en wil weten wat kleur voor jouw stemming en uitstraling kan betekenen.
Zelfverzekerd
Zelfverzekerd
Zelfverzekerd

Een voorbeeld:

Wat ik het liefste doe is creëren om anderen te inspireren, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken! Je ziet mijn blauwdruk met mijn 4 persoonlijke kracht kleuren en in het midden de balanskleur. Met maar liefst drie tinten uit de turkoois kleurenfamilie die staat voor creativiteit, vernieuwing, verbinding, idealen en ontwikkeling. Dit is enorm belangrijk voor me en een superpower! Elke turkoois tint heeft weer een eigen manier van doen met bijbehorende kwaliteiten. Het liefst creëer ik op een zorgvuldige en grondige manier.

In mijn top 10 zie je ook een aantal groen-, roze- en bruintinten. Dat betekent dat relaties & vitaliteit, liefde & zorgzaamheid en discipline & realisatie ook heel belangrijk voor me zijn en bij mijn persoonlijke kracht passen.

Daarnaast zie je mijn verlangencirkel. Deze kleuren geven weer wat ik graag wil bereiken en betekenen en wie ik wil zijn. Je ziet hier wat meer opvallende en vurige kleuren. Dit kan ik meer ontwikkelen of onderzoeken wat het me brengt als ik deze kracht ga leven. Je ziet ook de kleur petrol en camel weer terugkomen, dat geeft aan dat ik al ben wie ik wil zijn. Dit gaf mij het inzicht dat ik nog wat meer in mijn eigen unieke kracht mag geloven en mezelf vaker in de spotlights mag zetten, wel op een manier die bij me past natuurlijk.

Wil je ook jouw kleurrijke kracht ontdekken zodat je vol zelfvertrouwen geniet van een leven op je eigen manier?

Meld je aan voor het complete traject; ’Zelfverzekerd en zichtbaar jezelf zijn’

Persoonlijke kracht

''Don’t ever be afraid to show off your true colors!''

Meld je aan voor het complete traject: ‘Zelfverzekerd en zichtbaar jezelf zijn’

keyboard_arrow_up